Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ROCKΟΠΑΤΡΙΔΟΣ




Απο ολες τις λεξεις που θα μπορουσα να επιλεξω (και το ελληνικο λεξιλογιο ειναι ατελειωτο για τετοιες επιλογες) για να χαρακτηρισω εκεινους που, δεκαπεντε χρονια+ τωρα, ακουνε Radio Gold οπου κι αν βρισκεται χωμενο η θαμμενο (ενθυμου τα τρια μαυρα χρονια του Σημιτικου διεφθαρμενου καθεστωτος), θα επελεγα μία: Πιστοί. Δεν με ενοιαξε ποτε αν εισασταν δεκα, εκατο ή εκατο χιλιαδες. Με αγγιζε τρυφερα, παντα, το ο,τι εισασταν εκει, αμετακινητοι κι ανεγγιχτοι απο τις δικες μου μετακινησεις, φιλοι χωρις υστεροβουλα κινητρα, φιλοι -- τελεία.

Εισαστε και στην φαση αυτη παρόντες και ελπιζω να σας εχω απο κοντά κι οταν ερθει το digital ραδιοφωνο, η οταν τ' αυτοκινητα αποκτησουν δορυφορικο δεκτη. Κι αν εχω ξεχασει να σας πω "ευχαριστω", τοσο καιρο, ειναι που η λεξη δεν εχει πια καθαρη εννοια γιατι την εχουν κακοποιησει οι αχαριστοι του κοσμου.

Μαστ.


7 σχόλια:

  1. Διαβαζοντας το "περι πιστεως και rockoπατριδος" και ακουγοντας ταυτοχρονα καλοδιαλεγμενη μουσικη στο p.c. δε μενει καμια αμφιβολια ως προς το γιατι παραμενουμε πιστοι φιλοι τοσα χρονια. Προφανως γιατι βρισκουμε ποικιλη,διαχρονικα καλη, του γουστου μας μουσικη.Γιατι ο Μαστ. ειναι κοντα μας,παραλληλα με ο,τι αλλο ασχολειται,κανοντας το καλυτερο δυνατο,φιλος και πρωτοπορος. Αλλα και γιατι,νιωθω,το radio gold ειναι μια ξεχωριστη οντοτητα πια -εδω και πολυ καιρο.Λες και ολοι εμεις βαλαμε τα τραγουδια μας,τις παραγγελιες μας,την επικοινωνια,τα συναισθηματα μας και αυτο που δημιουργηθηκε πια μας ξεπερναει. Ακομα και καποια ιδια τραγουδια,ακουγοντας τα απο αλλους σταθμους,δεν ειναι τα ιδια.Δεν ειναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ,δεν ειναι RADIO GOLD!ΦΟ~ΒΕ~ΡΟ!(:-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ¨ ευχαριστώ! Σου βγάζω το καπέλο μου…. Σήμερα είναι σαν να σε έχω στη παρέα μου στο facebook, που μοιραζόμαστε τα πάντα. Μ΄ άρεσε τόσο πολύ που σου πήρα δωράκι, και μόλις επιστρέψω στην Ελλάδα θα σου το στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ; ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΝΙΚΟ...ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ !!! ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους που χαθήκατε όλοι. Σήμερα είμαστε πρώτοι στην ακροαματικότητα με 14 % πείτε τίποτε που είστε όλοι mast γιατι χάθηκες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα
    Συμφωνώ με τα λεγόμενα του T.G.: "Λες και ολοι εμεις βαλαμε τα τραγουδια μας,τις παραγγελιες μας,την επικοινωνια,τα συναισθηματα μας ...".
    Το Radio Gold παίζει, μακράν, την καλύτερη μουσική και το ακούω φανατικά, παρόλο που με εκνευρίζουν αφόρητα τα πολιτικά σου σχόλια. Σήμερα, άκουσα από το σταθμό σας μια φοβερή διασκευή (?) του Black Berry. Μπορείτε να με πληροφορήσετε για τον καλλιτέχνη?
    Thx in advance

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάλλιο αργά παρά αργότερα...4 Ιουλίου 2009 στις 11:46 μ.μ.

    Φίλε greek_trick απόψε έπεσα κι εγώ πάνω σε αυτή τη φοβερή διασκευή του Black Betty που ανέφερες.
    Τσέκαρα αμέσως την playlist. Είναι των SPIDERBAIT, αυτού του alternative rock group από την Αυστραλία.
    Ευκαιρία να ψαξω και για κανένα βίντεό τους, σκέφτηκα, το έκανα και βρήκα του συγκεκριμένου τραγουδιού.
    Και την έκανα λαχείο! Ο ντράμερ και βασικός τραγουδιστής απολαυστικός αλλά και όλο το γκρουπ και η ιδέα του βίντεο-κλιπ (ευρηματική όσο και απλή αφού βασικά τους δείχνει να παίζουν μουσική) σου φτιάχουν το κέφι και φυσικά με το τραγούδι κυρίαρχο σε απογειώνουν!
    T.G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή