Κυριακή 19 Απριλίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;

Αντε, χρονια πολλα για τις τυπικουρες και αυτο το "και λοιπον" παει στον κοσμο μας που καθε Πασχα τον βρισκουμε χειροτερο.

4 σχόλια:

  1. Λοιπον...Γυρισαμε απο την εκκλησια, φεραμε το αγιο φως στο σπιτι, δειπνησαμε ελαφρα (μαγειριτσα χωρις...εντερα και πολλα παρομοια :Ρ), τσουγκρισαμε και αυγα και ποτηρια για το καλο και βρηκαμε ενα ωραιο προγραμμα στην ΕΤ-3 με χαρουμενα χορευτικα τραγουδια, ωραιες κρυσταλλινες φωνες, μουσικους με κεφι και μερακι και εξαιρετικους χορευτες ~ κανονικους ανθρωπους (!), σε εναν ανοιχτο, ανετο και καλης διαρρυθμισης χωρο! Κι αφου δωσαμε και λαβαμε τις πρωτες "sms" ευχες (ες αυριον τα σπουδαια!) οι υπολοιποι κοιμηθηκαν κι εγω ανοιξα τον υπολογιστη! Και βρηκα αυτο που ενδομυχα περιμενα: γλυκες, ζεστες ευχες απο το φιλαρακι μου το radio gold! Ε, sorry, αλλα -παρα τις ρεαλιστικες διαπιστωσεις- αυτο δεν ειναι τυπικουρα! Ειναι συσσωρευμενη τρυφεροτητα που βρηκε τη γιορτινη αφορμη για να εκφραστει!!! Κι εσυ που διαβαζεις τωρα και εισαι πρωτη του Πασχα στο pc, εισαι ασυγκριτα πιο RG φανατικος απο μενα!!! Να' σαι καλα, χρονια πολλα!!!;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια σου πολλά Νίκο μου! Με χαρά, υγεία, αγάπη, ευτυχία, όλες οι επιθυμίες σου είναι οι ευχές μου! Πραγματικά χάρηκα που σε άκουσα το πρωί έστω και με μεσάζοντες. Μου έφτιαξες την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούγοντας τους AC DC σκέφτομαι πως με όσους που μίλησα στη Βουλγαρία για τη συναυλία τους μου λέγανε πως θα πάνε στη Βελιγράδι, από τη Σόφια μάλιστα έχουν οργανώσει και ιδικό τρένο μαζί με τα εισιτήρια. Η μίση Βουλγαρία θα είναι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους και από εμένα. Χαθήκαμε δυστυχώς από εδώ όχι ότι δεν ακούω radiogold ακόμη και στο κινητό ακούω παντού διότι να κάνω και διαφήμιση (htc) τα λένε παίζουν κανονικά τον σταθμό μας.Πιστεύω Νικόλα ότι είσαι καλά όπου και να είσαι και όλοι οι άλλοι γιατί είμαστε πολλοί και στην επαρχία που γυρίζω λόγω δουλειάς .Περιμένω απάντηση από όποιον θέλει να μιλήσουμε φιλιάσε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή