Τρίτη 14 Απριλίου 2009

O PHIL SPECTOR ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΛΑΝΑ




Μετα απο 30 ωρες, οι 6 ανδρες και οι 6 γυναικες ενορκοι στη δευτερη δικη του ιστορικου παραγωγου Φιλ Σπεκτορ (που κρατησε πεντε μηνες) τον βρηκαν ενοχο για τη δολοφονια της ομορφης σταρλετ Λανα Κλαρκσον. Πώς συνδεεται ο Σπεκτορ και η Λανα με το Radio Gold; Τις μεγαλες επιτυχιες του Σπεκτορ (Da doo ran ran, Spanish Harlem, Unchained Melody ) τις εχει παιξει πολυ το RG. Ο Σπεκτορ δουλεψε με τον Τζον Λεννον που ηταν προσωπικος φιλος του Μαστ. Και η Κλαρκσον, επαιξε τον πρωτο κινηματογραφικο της ρολο στην ταινια του Μαστ. Blind Date μαζι με την Κιρστυ Αλλι και τον Τζοτζεφ Μποττομς. Περιεργες οι συμπτωσεις που συνδεουν μεγαλοφυϊες, σταρλετ του Χολλιγουντ και παρανοϊκους δολοφονους!

4 σχόλια:

  1. τι συμπτωσεις και μεγαλοφυιες και πρασινα αλογα
    γρουσουζης ητανε τοφαγε το κοριτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για σε ολους τους RADIO GOLDERS και γενικα σε οσους ακομα ακουνε καλο κλασικ ροκ.επειδει εχω μισεισει τις ντιρινταχτες και τιν eurovision.Και τις ειδεισεις και τα πρωιναδικα.Πολυ καλο το αρχειο σου Νικο μου θειμειζει τα πρωτα μου παιδικα χρονια που ειχαμε μονον μια tvασπρομαυρη και βλεπαμε ολοι μαζι με ενδιαφερον .ΤωρΑ δεν εχει καθολου ενδιαφερον μαλον θελεις να την σπασεις αλλα λυπασε τα λεφτα και τιν τεχνολιγια.δθστθχωσ η ελληνικη τηελοαραση μαζι με την πετρουλα και του2 δημοσιογραφουσ εινε για τα μπαζα.Εινε ορεο να βζαζεις φενετε το ψωμι σου στην τηλεοραση μετο να δειχνεις το κορμι σου και να κανεις ηληθιες ερωτησεις οπως οι καλοι μας δημοσιογραφοι.Λαζοπουλος κια αρβιλα κανουν αν οχι παντα σε ποιοτητα την διαφορα.Ελπιζω η μεγαλη ντι ντι μιουσικ να μας φερει καποτε και κανενα πιο παλιο γκρουπ οπωςthe MOODY BLUES KEEP ROCKING .WAR OF THE WORLDS AT LONDON AREAN 02.SEE YOU THERE .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα καμια φορα οι μεγαλοι καλιτεχνεσ εινε αρωστοι ψιχικα και κανοθν τετεια.Ισως να εφτεγε και η κοπελα.χαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τί να έφταιγε για να δολοφονηθεί;! Εκεί που μένεις τελείως είναι να γίνονται τέτοια από ανθρώπους που σε άλλους τομείς έχουν διαπρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή