Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

WELCOME TO RADIO GOLD'S BLOG

You asked for it, you got it. Radio Gold (Greece's only classic rock station and unanimously called "the best on the web") invites interactive Radiogolders to express their feelings, send us their personal logs, communicate with other members of the classic rock race, write fond memories and, in general, anything which moves them and shakes them. Anything goes, provided that your views and writings are not offensive to anyone and that they can boost the positive feeling we all lack at this day and age. Write in your own language if ours is..all Greek to you.

Το ζητησατε και σας το δινουμε. Το Radio Gold (μοναδικο classic rock ραδιοφωνο στην Ελλαδα που χαρακτηριστηκε ομοφωνα "το καλυτερο του διαδικτυου") προσκαλει τους διαδραστικους radiogolders να εκφρασουν συναισθηματα, να μας στειλουν τις προσωπικες τους εντυπωσεις απο τον κοσμο τους, να επικοινωνησουν με αλλα μελη της φυλης classic rock, να γραψουν τρυφερες αναμνησεις και γενικα, να γραψουν ολα εκεινα που τους συγκινουν και τους παρακινουν. Ολα καλοδεχουμενα, με την προϋποθεση οτι δεν προσβαλλουν κανενα κι οτι μπορουν να ενισχυσουν τα θετικα συναισθηματα που τοσο μας λειπουν αυτη την εποχη. Γραψτε στη γλωσσα σας αποφευγοντας τα αντιαισθητικα greeklish.

52 σχόλια:

  1. Γειά σου Νίκο, το blog του RADIO GOLD είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Σου εύχομαι όλα τα καλύτερα - και εκφράζοντας πιστεύω το σύνολο των φανατικών ακροατών του RADIO GOLD στην Ελλάδα - να έχουμε σύντομα πάλι live το ραδιοφωνό μας από τα FM της Ελλάδας.

    Νίκο μιας και δίνει ακόμα το RADIO GOLD τις συλλογές CD θα ήταν καλή ιδέα να παίζουν τα promo των συλλογών με τα δικά σου σχόλια στο πρόγραμμα του RADIO GOLD να σε ακούμε. :)

    Αντέ και πάλι καλή αρχή και πολύ μεγαλύτερα πράγματα για το RADIO GOLD. Αρκετά μας έλειψες δεν νομίζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι επιθυμιες σας, οπως παντα, πραγματοποιουνται σε χρονο μηδεν! Μια παρακληση, ομως: Στο blog αυτο, γραψτε μας (αντι για μηνυματα που μπορειτε να τα στειλετε μεσω guest book στο www.radiogold.gr, προσωπικες σας ιστοριες, μηνυματα μουσικης κι αισιοδοξιας που μπορουν με την καλωσυνη που κουβαλανε, να κανουν πιο αναλαφρη την καθημερινοτητα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BMW 1200RT ΕΤ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ζητήσαμε και τo έκανες Νίκο (CHIEF) έβαλες ξανά τα promo των συλλογών CD. :)
    Για άλλους μπορεί να είναι κάτι αδιάφορο/ασήμαντο, για μας τους fan του RADIO GOLD λέει πάρα πολλά να τα ακούμε.

    Ξαναζωντανεύει σιγά σιγά ο σταθμός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αν έκανες και μερικά Live θα ήταν ακόμα καλύτερα :D Όχι όλες τις ημερες, ενα 2ωράκι την εβδομάδα πίστεψε με, δεν θα μας χάλαγε καθόλου :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα εγω βλεπω ότι απο τον διγματισμο των συλλογων και μετα η ακροαματικότητα πέφτει θελω τα σχολια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλημέρα! Μόλις ανακάλυψα το νέο δημιούργημά σας (blog)και είμαι πολυ χαρουμενη γι' αυτό. Μπορούμε να έχουμε ξανά επικοινωνία με το αγαπημένο μας ραδιόφωνο! Είμαι η Ρίτα και η πρώτη φορά που άκουσα Radio Gold ήταν γύρω στα 8, καθώς άκουγε κι ο πατέρας μου. Συνέχισα να ακούω απο τότε, αν και φανατικά σας ακολουθω τα τελευταία 7 χρόνια. Μπορώ να πω οτι εχω μεγαλώσει με αυτό το ραδιόφωνο (τώρα πια είμαι 23) και ομολογώ πως μου λείπει πολύ απο τα ερτζιανά...(αν και η ύπαρξή του διαδικτυακά, είναι μια παρηγοριά :) ). Χαίρομαι, λοιπόν, που θα μιλάμε απο εδώ κι εύχομαι να μην αργήσει ο καιρός που θα σας ακούμε ξανά live (καθόλου κακή η ιδέα του παραπάνω ανώνυμου, δε νομίζετε?). Συνεχίστε έτσι! Χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που ακριβως ειδες τετοια στοιχεια; Μονο ενας ΕΤ μπορει να ξερει περισσοτερα απο μας. Αλλα κι αν ειναι ετσι, ο δειγματισμος δεν γινεται δηγματισμος, αφου ο χρονος του παιρνει 30 συνολικα λεπτα σε 24 νον στοπ μουσικης. Η γκρινια, ομως, ειναι συνηθισμενη για το θεμα, οποτε δεν εχουμε αλλα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδω ΕΤ και βεβαια με την ιδιοτητα μου σαν ΕΤ παρακολουθω την ακροαματικοτητα του σταθμου μας και ειναι εδω και 3 ημερες -1,5 κατω για ονομα απο κουβεντες που εχω κανει απο τοτε που εφυγε απο το ραδιο μας ακουνε ολοι γιατι δεν εχει διακοπες και δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος των δειγματισμων οταν η ακροαματικοτητα εχει φτασει στο 14 % και τωρα πεφτουμε συνεχως ας βαλει ο Νικος διαφημιση στο SITE ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε μου (η φιλη μου;) δεν ειμαστε σε αγωνα ακροαματικοτητος. Το καλο με το ιντερνετικο ραδιοφωνο ειναι οτι δεν δινει λογαριασμο σε κανενα, δε νοιαζεται για νουμερα, και κανει το κεφι του. Κανουμε το κεφι μας, δεν μας πληρωνει κανεις, αντιθετως πληρωνουμε εμεις τα εξοδα (και δεν ειναι λιγα) της διαδικτυακης μεταδοσης για ν' ακουτε εσεις χωρις διαφημισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω τους Beatles τραγουδάνε γερμάνικα. Τα θέλεις να σ΄τα στείλω; Μέσο skype τα πέρνεις αμέσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι CD changer o σταθμός, αν είναι έτσι βάλε 4 compilation στο CD Player σου και άκου.

    Ώρα είναι τώρα να μας πείς ότι με δύο τρία μισάωρα την μέρα καταρέει ο σταθμός!!!!!
    Συγγνώμη αλλά ο σταθμός είναι ο Νίκος και ο Νίκος ο σταθμός.
    RADIO GOLD χωρίς τη φωνή του CHIEF δεν γίνεται.

    Νίκο μή μασάς συνέχισε και περιμένουμε και τα LIVE. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Beatles Uber Alles (und Uber Koufalles). Και βεβαια τα θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Uber Koufalles!!".... xaxa egrapses Nick!!! :D

    Για να μην ζητήσουμε από τον chief να τα κάνει 10 τα μισάωρα με τις συλλογές.

    Και κανένα 48Hours LIVE που μας έλειψε επίσης όπως η Ρίτα ορθώς αναφέρει, GOLD-NIKOS UBER ALLES.

    Άντε γειά μας!!

    Καλωςήρθε και η Μαρία με τον RP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσπάθησα να σου στείλω το ένα τραγούδι- αδύνατο, αν δεν με εξουσιοδοτείς -πάντα μέσο skype μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλουμε να ακούμε radio gold χωρίς δειγματισμούς και πωλήσεις cd εάν για οικονομικούς λόγους κατι πρέπει να υπάρχει ας είναι χορηγοί εκπομπών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aνωνυμοι, αν δεν θελετε να φαινεται το ονομα σας, διαλεξτε ενα ψευδωνυμο. Αλλιως ολα τα σχολια σας θα εχουν...μια υπογραφη! Οσο για τον φιλο / φιλη που θελει ενα ραδιοφωνο στα μετρα του, ας το φτιαξει μονος του. Το δικο μας ραδιοφωνο το φτιαχνουμε στα μετρα τα δικα μας κι οποιος θελει ακουει, οποιος δεν θελει...κλικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νίκο συμφωνώ και εγώ.

    Το RADIO GOLD το αγαπήσαμε φανατικά για αυτό που είναι, για τις εκπληκτικές συλλογές του, τις LIVE εκπομπές του και την interactive επικοινωνία του.

    Διαφορετικά θα ήταν άλλο ένα από τα "ραδιόφωνα κόπιες" που αμέτρητα υπάρχουν στα FM.

    Το RADIO GOLD είχε και θα συνεχίσει να έχει την δική του μοναδική ταυτότητα με τη υπογραφή του Nick.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας τους να λένε… Οι περισσότεροι θέλουμε και της συλλογές σου, τα λες όμορφα και μας θυμίζουν το παλιό radiogold. Χωρίς τη φωνή σου το radiogold δεν έχει αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νίκο, πέρασα τις προάλλες απο την Αμφιθέας για μια δουλεία και περαστικός, είδα τα γραφεία του σταθμού είναι ακόμα εκεί.. Ακόμα και το Link δεν το έχετε βγάλει. Το γραφείο λειτουργεί ακόμα, ή πάει πότε πότε ο Φαφαλιός και βάζει τα playlist;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άφήστε το link στην θέση του, δεν τελείωσε ο σταθμός. :D :D :D :D

    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γι'αυτό σε πάω με τα χίλια Νίκο για αυτή την απάντηση που έδωσες. :D

    Περίμενε τους επόμενους λίγους μήνες πόσοι στα FM θα βάλουν λουκέτο λόγω οικονομικών προβλημάτων στην Αθήνα.
    Είμαι σίγουρος ότι τα γνωρίζεις καλύτερα.

    Εκεί να δεις..shock!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. λοιπων μπαινουν και μικροι ακροατες στο site σου chief...δν ξερω αν με θυμασε (που καλα θα κανεις να με θυμασε :P πλακιζω!) ειμαι ο νικολακης ο 11 ποθ εγινε 15 τωρα πια που σε επερνε τηλ οταν ειχες live...αυτος...Ηθελα να σου πω,πωσ τελικα ηταν καλη η ιδεεα σου για να σε γνωρισουν κι αλλοι...(εχεις εμενα που σου κανω διαφημηση) αλλα ρε αρχηγε σε χασαμε απο τα live χασαμε τις αποψεις κτλ...τελως παντων...χαρηκα που μπορουμε τοθλαχιστον να μιλαμε απο δω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπερα και απο εμενα ολο και μεγαλωνει η παρεα αντε με το καλο .Takis που εισαι χαθηκες απο το μεσημερι και μετα .ΑΡΧΗΓΕ που εισαι και δεν απαντας σημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν θυμαμαι να εχω αναλαβει υποχρεωση καθημερινης επικοινωνιας. Αλλωστε το blog ειναι για να επικοινωνειτε μεταξυ σας και οχι γυρω-γυρω ολοι και στη μεση -- you know who.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χεχεχε εχει δικιο ο chief...:P
    Νικολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα στη παρέα! Διαθέτω 80 gb rock / classic , hard, metal/. Αν θέλετε κάποιο κομμάτι, ευχαρίστως θα σας το στείλω, μέσο skype, αρκεί να μου στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση 'mepet999', να μου πείτε τίτλο και συγκρότημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Chief η όποιος άλλος αφήστε και τα δικά μου σχόλια να φαίνονται στην παρέα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αναρτωνται αρκει να μην επαναλαμβανονται, να μην κουραζουν και να μην ειναι αντιθετα στο "πολυ κυρ-ελεησον"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ενα μερος να μιλαμε για το αγαπημενο ραδιοφωνο μας.Ευχαριστουμε!
    υγ.Ελπιζω ο chief να ειναι ο γνωστος και οχι καποιος ο οποιος εχει αναλαβει να τρεξει το Blog. Το λεω με τη καλη εννοια γιατι εστω και σε αυτο το χωρο εδω μας δινεις τη δυνατοτητα να "μιλαμε" μαζι σου και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για εμας και τις αναμνησεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σωστος.Ευχαριστω για τη διευκρινιση οποιος και να εισαι.Καλη μας συνεχεια στην ακροαση και στη παρεα που μας κρατατε εστω και ιντερνετικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Chief καλημερα δεν παίζει ο Σταθμός σημερα για κοιταξε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν έχεις ανανεώσει το playlist, είναι από την προηγούμενη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κακη συνηθεια (που πρεπει να την κοψετε) να μας κανετε υποδειξεις για το πώς πρεπει να κανουμε τη δουλεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Chief καλησπερα γραφω για να σου δωσω χαιρετισματα απο εναν παλιο δικο σου συνεργατη στον ALFA και νυν δικο μου τωρα πια τον ΒΑΜΒΑ τον ΝΙΚΟ ακουει και αυτος παντα και ειχαμε την κουβεντα του Σταθμου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΤΟ ΜΑς ΜΑ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΨΙΛΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ . ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημερα σε ολους που ειστε κανεις χαθηκαμε περιμενουμε τον Νικο να μιλησει γιατι μονοι μας δεν μπορουμε καλημερα και παλι για να βρεθουμε παλι αμαν πια οτι γινεται γινεται για λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ti na poume gia na apofygoume na eimaste grafikoi kai ''polypaigmenoi'' ?
    xmmm...tha poume mono pws sas agapame panta kai na kserete pws enas olokliros orofos sto panepistimio tou Stirling sti Skwtia, akouei syneheia Radio Gold (theloun, de theloun, tous kanw egw kai akoun). Pera apo tin plaka, xairomai poly pou mporw kai akouw Radio Gold edw stin ksenitia..Keep on rocking us ..And keep smiling..it makes them wonder... Crazy love and Peace , Dimitra ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Best radio for oldies on the web...

    Also was the best satellite radio station......especially when FTA on 13e.......

    Radio gold has left 13e - where has it gone???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα σε όλους που είμαστε ωρέ παιδιά κανένας και πουθενά λοιπόν master εγω απο Αλεξανδρούπολη σε άκουγα και άλλοι 4 το σύνολο άγνωστοι μεταξυ μας παμε ομορφα. Απλα παιδια αυτο το blog έγινε για να μιλαμε μεταξυ μας εμεις οι άρρωστοι ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΙΚΟΛΑ χαιρετισματα απο τον Νικόλα τον υιο μου ξερεις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα σε όλους εγώ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ RADIOGOLDΛΛΗΜΕΝΟΣ θα γράφω σχεδόν καθημερινά να δω εαν θα συγκινηθείτε και εσείς . MAST που είσαι χαμένος πες μας κατι και εσύ .Φιλιά σε όλους πάντως το ραδιόφωνό μας είναι ΜΑΚΡΑΝ όλων των άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ερώτηση προς Chief. Πες μου πως γίνεται η μέτρηση της ακροαματικότητας των σταθμών τωρα που είμαστε στο internet περιμενω απάντηση οποτε μπορεις ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Chief δεν ειναι αναγκαστικα ο Μαστ., αλλα ο κατα καιρους εξουσιοδοτημενος mediator του blog. Οσο για τις μετρησεις, φανταζομαστε καθε λογης μεθοδο, χωρις να εξαιρειται το google analytics αν καποιος τριτος εχει προσβαση. Δεν ειναι αξιοπιστες -- αλλα ποιες μετρησεις ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημερα chief -μαστ οσο αναφορα τις μερησεις εαν μπειτε στο www.e-radio.gr και πατε κατηγοριες rock στο κατω δεξι μερος θα δειτε τις μετρησεις που γινονται καθημερινα και με ανοδο η πτωση αντιστοιχα εγω το παρακολουθω απο τοτε που ειμαστε στο διαδικτυο και ειμαστε η τριτοι η δευτεροι .Καλημερα και παλι παντως ειμαστε δυνατοι οσο ποτε αλλοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπημενε μας Νικο και λατρεμενο μας radiogold...επιτελους ξαναβρισκoμαστε!!!:):):)Θελω με τρελα να ενωσω τη φωνη μου με των αλλων φιλων και να πω:"my one and only gold...radio gold!","keep up dude!" και "crazy love and peace!";););)Επισης, με διακατεχει μιαν απορια:εφοσον εμεις ειμαστε πλεον radiogolders of the universe(οχι μονον of the world,wow!)o chief ειναι chief of the universe(double wow!!!);και οταν ο chief ειναι ο Μαστ, ο Μαστ ειναι...Master of the universe;;;%>%>%> Με αυτη τη σπαζοκεφαλια,με πολλη αγαπη και εκτιμηση,bye!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγαπημενε μας Νικο,πολυ μεγαλη η χαρα μας που μπορουμε να επικοινωνουμε με το λατρεμενο μας radiogold!!!:):):) Σας ευχαριστουμε που μας φροντιζετε με υπεροχη μουσικη και μας φτιαχνετε τη διαθεση
    -το χρειαζομαστε πραγματικα,σας χρειαζομαστε!!! Ενωνω τη φωνη μου με των αλλων φιλων:"Keep up dude!":D..."my one and only gold...radiogold!":>..."crazy love and peace!";]... Γεια και χαρα,T.G.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλημερα σε ολους .Ευχομαι καλο Πασχα μην φατε πολυ το μονο να ακουτε οπου κια να πατε τον σταθμο μας ανελλιπως διοτι και το Πασχα το radiogolg θα ψησει το αρνι του οπως αυτο ξερει εδω και 16 παμε χρονια.Φιλια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή