Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

PLAYLISTS GALORE

Ξερουμε οτι τοσο καιρο σας "εκαιγε" το θεμα playlist στην ιστοσελιδα μας (www.radiogold.gr/playlists.html). Τωρα πια μπορειτε, οσο ακουτε τη μουσικη μας, να χαζευετε ολα τα playlist της εβδομαδος, περασμενα αλλα και μελλοντικα. Ενεργοποιηθηκε Παρασκευη για να ριξετε ματιες σε οσα παιχτηκαν, παιζονται και θα παιχτουν.

We are aware that you desperately wanted playlists on our web site (www.radiogold.gr/playlists.html). Now you can browse the playlists of the week (past, present and future) while listening to our music. Activation as of Friday.

12 σχόλια:

  1. my one and only Gold .... RADIO GOLD :) Thanks a lot chief for the playlists.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθυστερησαν λιγακι αλλα θα τις εχετε συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο, εφόσον το radio gold είναι πια 100% internetiko, γιατι δεν φτιάχνετε ενα δυναμικό website έτσι ώστε να είναι ποιό desingάτο και ποιό εύχρηστο για όλους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποντάρετε στο internet πλέον, γιατι τα fm δεν τα βλέπω και πολύ καλα με την οικονομική κρίση ...
    Nίκο, σκέψου το ενδεχόμενο που είπε ο Ανώνυμος παραπάνω !! Πιστεύω οτι θα αξίζει τον κόπο ένα ωραίο δυναμικό website που θα ελκύει περισσότερο τόσο εμάς τους παλιούς radiogolders, όσο και τους καινούριους ακροατές/άτριες του σταθμου, θα δώσει μια νέα πνοή στο radio gold και σε όλους εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο καλησπέρα,
    Η αλήθεια είναι ότι ο σταθμός σου με κάνει να μη θέλω να ακούσω άλλο σταθμό.
    Ν'ασαι καλά, συνέχισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο πάντως μας λείπεις σε ακούγαμε κάθε πρωί που πήγαιναμε με τον γιό μου σχολείο στο αυτοκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νίκο σε λατρευουμε οικογενειακώς!Δυστυχως ο πατέρας μου δεν έχει π/υ και δεν τα πάει και καλά με την τεχνολογία αλλά συντομα θα σε ακούει και αυτός!
    Μας ΕΛΕΙΨΕΣ!!!
    Είναι πολύ καλή η ιδέα του φίλου για την ιστοσελίδα.Ότι χρειαστέις ανακοινώνεις και επικοινωνούμε μαζί σου!
    Μαυράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτούς που δεν έχουν Η/Υ και δεν έχουν τη δυνατότητα ν' ακούν το σταθμό, υπάρχουν στο εμπόριο στερεοφωνικά τύπου wi-fi που μπορείς ν΄ακούς ιντερνετικούς σταθμούς. Επίσης απ' ότι άκουσα, σύντομα θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο ραδιόφωνα wi-fi για το αυτοκίνητο. Οπότε ο radio gold θα μας κρατάει συντροφιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TROMEROI OI GUNS N'ROSES!!!ONE OF THE BEST ROCK BANDS EVER!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή