Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ



Οσοι μπαινετε στο radiogold.gr για να ακουσετε ραδιοφωνο, θα δειτε αυτη την προειδοποιηση:


ΣΕ ΛΙΓΟ, ΤΟ HUB ΤΟΥ RADIO GOLD ΘΑ ΕΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ PASSWORD ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ.


ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΕΞΩ!


Εξασφαλιστε χωρις αναβολη τους κωδικους σας αλλα μονο στο www.radiogold.gr. Μην αφηνετε εδω το email σας.

30 σχόλια:

  1. Γιατί όλο αυτό. Μήπως κρύβονται ξένα συμφέροντα πού θέλουν να φακελλώσουν όλους εμάς τους αγνούς radiogolders.Καί κάτι άλλο. Μαστ γιατί δεν κάνεις WEBTV. Υλικό έχεις, ιδέες υπάρχουν, τι περιμένεις.WEBGOLDTV.Ξεκίνα. Όλοι εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιό λόγο γίνεται αυτό αγαπητέ Νίκο ?? .. Ελπίζω να είναι άλλο ένα πρωτοποριακό σχέδιο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεναρια επιστημονικης φαντασιας για καχυποπτους. Ναι, θα σας φακελλωσουμε και θα δωσουμε τα email σας στον Τσιπρα για να σας στελνει προεκλογικα μηνυματα. Το bandwith δεν ειναι αρκετο για χιλιαδες ταυτοχρονους ακροατες, ετσι μονον οι μονιμοι, πιστοι και τακτικοι φιλοι θα μπορουν να ακουνε. Οσο για το GoldTV, αποκλειεται να ειναι συμπτωση η προταση σου -- καπου θα το ακουσες. Ετοιμαζεται και θα εκπεμπει στο internet τον Σεπτεμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστειλα χθες τα στοιχεία μου...δε θέλω να κλειδωθώ έξωωωωωωωωωω!!!!!!!!! ΒΟΗΗΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΘΕ-ΛΩ ΤΟΝ ΚΩ-ΔΙ-ΚΟ ΜΟΥ !!! (αλλιώς το μάτι μου θα γίνει σαν της φωτογραφίας - EYEWEIRD !!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι οι καλοι χωρανε. Αν τα εστειλες, κοιμησου ησυχη. Οι κωδικοι θα ερθουν μια μερα πριν αλλαξει το hub.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με μια απόκοσμη κραυγή αγωνίας21 Μαΐου 2009 στις 8:33 μ.μ.

    Αγαπητέ Chiefέστατε,
    γίνεται να με κλειδώσετε απ΄όξω για να απαλλαγείτε από μένα;
    Διαθέτω ήδη ένα μάτι σαν της φωτογραφίας και έτσι μάλλον δεν προοιωνίζεται κανένα καλό, παρεκτός και αν λειτουργήσει σαν ματόχαντρα. ΄Ενα ξόρκι...
    Τ.G. μου, εσύ τι λες;
    Sorry για τη φραγκολεβαντίνικη προσφώνηση, Chief...
    "Με το συμπάθιο" (!), αυτή τη φορά λέω να το παίξω μια ανώνυμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η T.G. ή η t.g. (αναλόγως τα κέφια για κεφαλαία ή μικρά)22 Μαΐου 2009 στις 3:28 μ.μ.

    Αγαπημένη "με το συμπάθιο~ανώνυμη", με διαστροφική ηδονή αρχίζω να οραματίζομαι μία ραδιοφωνική λέσχη της οποίας τα θηλυκά μέλη θα διαθέτουν από ένα μάτι~ξόρκι σαν το προαναφερθέν!Αν αυτό συμβόλιζε την ταυτόχρονη ύπαρξη ζεστασιάς, χιούμορ και παιδείας όπως της αφεντιάς σου (προσφωνώ αναλόγως!) τι καλύτερο! Εκτός από radiogolders of the universe θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και σωρηδόν τίτλους "miss universe"...σε ποιούς πλανήτες ποιανού ηλιακού συστήματος, αυτό είναι άλλο θέμα, χα-χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NA ΣΟΥ ΠΩ ΡΑΝΤΙΟΓΚΟΛ; ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΙΛΑΣ. ΡΩΣΙΚΑ, ΞΕΦΤΕΡΙ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΤΕΝ ΜΙΛΑΣ; ΓΙΟΚ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ; ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ, ΚΑΖΑΤΖΟΚ, ΠΟΥΤΙΝ, ΔΟΥΜΑ, ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ, ΤΟΥΡΓΚΕΝΙΕΦ, ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ, ΠΟΛΙΤΜΠΙΡΟ, ΤΣΑΡΟΣ,ΣΙΒΗΡΙΑ, ΓΕΦΤΟΥΣΕΝΚΟ, ΤΡΟΪΚΑ, ΚΡΕΜΛΙΝΟ, ΣΤΑΛΙΝ, ΛΕΝΙΝ, ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ, ΣΟΣΤΑΚΟΒΙΤΣ, ΡΟΜΑΝΟΦ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΚΟΝΤΣΑΡΟΒΑ. ΡΙΞΕ & ΣΥ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ; ENREDAMENTE EΣΤΩ. ΕΞΟΝ ΑΝ ΔΕ Σ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο GRIEGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ρέντιο γκολ και ρέντιο σουτ αλλά... ντεν καταλαβαίνει! Dear friend, in english maybe...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. t.g, πεθαίνω!!! Με MITSARA και radiogol!!!
    ΄Οσο για το ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ μήνυμά σου (επειδή τώρα γράφω βιαστικά) θα σου απαντήσω TONIGHT.
    Πόσα ξέρεις καλή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδιά χαιρομαι που μπαινω στην παρέα σας, ο φίλος αφού μιλάει ρωσικα μάλλον ειναι ραντιογκόλ ή ραντιόγκολ. να είστε πάντα καλά keep rockin'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΣΤ εδω παλιός και βάλε στειλε τον κωδικό ξέρει ολη η λέσχη με μηχανες bmw τον σταθμό και το ραδιο δεν την γλυτωνεις .Πλακίτσα κάνω η οποία θα πραγματοποιηθεί χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ"26 Μαΐου 2009 στις 10:32 μ.μ.

    Αγαπημένη Τ.G., Αιθερική T.G.,

    Αφού ερυθρίασα τόσο δα λιγάκι, σου ψιθυρίζω σε πρώτο εξομολογητικό (ό,τι ποτέ δεν φοβήθηκα) ενικό: Είχα τόση χαρά που "με είδες"... και εκείνη την αίσθηση πως επανασυνομίλησα με έναν άγγελο... ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ; Ήδη αποπειράθηκα να σε προσεγγίσω. STOP.

    Ανάμεσα από τις γραμμές των κειμένων σου και αυτής της "διαστροφικής σου ηδονής", όπως γράφεις τώρα, διαβάζω (επίτρεψέ μου) το μέτρο σου... ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Λαμβάνω μυστηριώδη ραδιοσήματα ενός pulsar, περίκλειστα κοσμικά υπολείμματα ενός κάποιου άστρου που εξερράγη.

    "΄Υβρις"; -Το φοβάμαι το σημαινόμενό της, για τούτο και τα εισαγωγικά στη λέξη-. Αλλά, USE IT OR LOOSE IT, (τον νου εννοώ). ΄Ομως, θα είναι μάλλον "ευλογία" (τα εισαγωγικά και στην ευλογία, καλού κακού...) "να μοιράζεσαι το αμετάδοτο" -και εδώ ελπίζω να μην έχουμε τον ...αμετάδοτο-.

    Για την αμεσότητά σου, Καλή μου, αισθητική και διαισθητική, ιδιωτική αμεσότητα, θα ήθελα να σου χαρίσω δυο τραγούδια και δυο φιλιά. Και τι λες; ΝΑ ΤΗΝ ΙΔΡΎΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ; (΄Η μήπως έχει ήδη εγκαθιδρυθεί, ερήμην μας;) Και αυτά τα μάτια (μα πού τα είδα;) να είναι ήδη τα όριά της; ΜΕΤΕΩΡΑ. Οχυρά και Πύλες και Σύνορα.
    Ούτως ή άλλως, ο άνθρωπος δεν ελκύει την καταγωγή του από τα άστρα;

    Miss Universe, Prima inter pares,
    Στη γοητεία σου,

    Λιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η t.g. στο καλό,ξύπνιο,ροκάδικο φιλαράκι μας, το radio gold που σήμερα γιορτάζει, έχει τα γενέθλιά του!!! Να τα εκατοστήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

    Για το ραδιόφωνο που έχει σήμερα γενέθλια !!! οι παρακάτω στίχοι:

    "all of a SUDDEN my heart SINGS
    when I remember little things
    your little LAUGH and HANDSOME cries
    the STARLIGHT gleaming in your eyes
    the crazy things we say and DO
    the FUN it is to be WITH YOU
    the MAGIC thrill that's in your touch
    oh darling I LOVE YOU SO MUCH"...
    RADIO GOLD
    HAPPY BIRTHDAY SWEET FOURTEEN !!!

    Tρυφερά, υπογράφω επίσημα και με τα πέντε μου ονόματα... (δώρο),

    Ευθαλία Μαρία Ελένη Ζωή Αφροδίτη

    P.S. σας έστειλα και το mail μου...

    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή μου φίλη Λιάνα, στο υπέροχο γραπτό σου έχω την κατάλληλη απάντηση:wow! Ή, επί το ελληνικότερον:"τι λες τώρα"! Νομίζω πως το να είναι κάποιος καλός γονιός τον κάνει να αντιμετωπίζει και τους φίλους του στοργικά, ενθαρρυντικά και προστατευτικά.Βεβαίως, θα πρέπει να προυπάρχει στο dna του το θετικό υπόστρωμα και να τον έχουν βοηθήσει οι δικοί του να γίνει αυτό που είναι:δοτικό, καλλιεργημένο ον, με περίσσευμα καλωσύνης. Λέω να τερματίσω εδώ τις "αβροφροσύνες" πριν γίνουμε... ερυθρόδερμες και πριν μας τη βγει κανένας Μητσάρας από τη γωνία, με το δίκιο του και μας πει ότι ιδρύσαμε τη λέσχη για να δίνουμε βραβεία η μία στην άλλη! Όχι, δεν υπάρχει λέσχη πριβέ, παρά μόνον αυτή που έφτιαξε από την αρχή ο Μαστ, του radio gold. Μέσα στην επικοινωνία της οποίας έβρισκα πάντα κέφι, χαρά, αλήθεια, όλες τις απόψεις... Γι'αυτό και ποτέ δε δίστασα και δε διστάζω να εκφραστώ. Ξέρω, θα πω κάτι που θα είναι ένα μικρό μέρος της όλης εικόνας.Και ακούγοντας ή διαβάζοντας και τους άλλους, θα καταλάβω καλύτερα, πιθανόν η άποψή μου θα διαφοροποιηθεί, σίγουρα θα εμπλουτιστεί. Πάντως θα έχω κέρδος. Έτσι και με σένα.Εν κατακλείδι, point taken! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Προς ΕΤ και όχι μόνο"...28 Μαΐου 2009 στις 6:26 μ.μ.

    1. Ηere I am... rock you like a hurricane

    2. Aφού ως ΕΤ έχεις τα προσόντα, do it
    but... I' ll be watchin' you too

    3. Ο.Κ. εμείς "το πάμε το γράμμα και το
    φέρνουμε", η παρέα όμως είναι ανοιχτή
    και για τους υπόλοιπους.
    Ρισκάρετε μια λέξη βρε παιδιά. Πού είστε;
    Εκείνη η Κορίνα από τον ΄Αγιο Σώστη,
    εξαφανίστηκε;
    Corina - Corina ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ti vlepw!!! Mexri kai to ...ALTER mas epaixe.............................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απάντηση από ΕΤ.
    Εγώ είμαι εδώ για βόλτα με το 1200 αλλά θα πρέπει να κάνω γνωστό στην ΄΄παρέα΄΄ που θα έρθει μαζί μου λόγω ΕΤ θα είμαι περίεργος.Περιμένω απαντήσεις από την παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΞΥΛΗ η "παρέα" ελάλησε και29 Μαΐου 2009 στις 11:39 μ.μ.

    ΄Α, ΕΤ μου, όλα κι όλα!!! Σε μένα έκανες την πρόταση για βόλτα και τις διεκδικώ και τις δύο αμφότερες.
    Πώς το στρίβεις έτσι βρε παιδάκι μου και μου τη βγαίνεις από 100 γωνίες;
    Αίφνης έγινα απλά η "παρέα";
    ΠΟΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΩΣΕ ΤΟ 1200 ΣΟΥ, η παρέα; Από δαύτη θα περιμένω να "εξιλεωθώ";
    Ι ΜΙGHT, I ΤRULY DO.
    Και τι σημαίνει "ΛΟΓΩ ΕΤ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ"; Αυτό ειδικά χρήζει διευκρίνησης.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ... Aλλιώς θα καλέσω ενισχύσεις (ξέρεις τί...) ή θα σου πω "λόγω εξιλέωση ας έρθει να με απηγάγει".
    Ούτε ένα τραγουδάκι δε μου αφιέρωσες,
    με αποδιοργάνωσες,
    ως τι να υπογράψω τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ30 Μαΐου 2009 στις 7:29 π.μ.

    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα από το διάστημα λοιπόν που σε βλέπω Λιάνα μου, σε βλέπω στεναχωρημένη και δεν το θέλω, αύριο μεσημεράκι πάμε την βολτίτσα μας εάν θέλεις..Περιμένω απάντηση να σου δώσω τηλέφωνο να βρεθούμε όσο για τραγουδάκι σόρυ είμαι αδικαιολόγητος σου αφιερώνω το ANGEL από AEROSMITH. Περιμένω νέα σου σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο.Κ Νικόλα έχεις απόλυτο δίκιο και συγνώμη για όλο αυτό μόνο εάν θες ανάρτησε αυτό σαν τελευταία επικοινωννία για πράγματα που δεν ενδιαφέρουν πολλούς ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΧΊΛΙΑ ΣΥΓΝΏΜΗ douros9@gmail.com. Φιλιά και πάλι συγνώμη ΝΙΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι φιλοι μεταξυ τους ουτε ζητουν, ουτε δεχονται συγγνωμη, γιατι καταλαβαινουν αλληλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα σε όλους.Καλή Κυριακή καλές βόλτες στους μηχανόβιους (χι-χι)και εγώ προσωπικά θα την κάνω λόγω καλού καιρού .Χαιρετίσματα σε όλους και όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Που είναι ωεω;κάποιοι άνθρωποι χαθήκαν εαν ακούνε ας μιλήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα που είστε όλοι το κάναμε 6ημερο μάλλον μόνο τα ρολόγια και εγώ δουλεύω μάλλον φιλια σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα τι καλη δηλαδη δεν ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ θέλετε να τρελλαθούμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή